המצרכים:
כרובית, 1 עגבניה, 1 פלפל, 1 בצל בינוני, צרור בינוני של פטרוזיליה (או כל ירק אחר אשר מועדף עליכם), חופן גרעינים/אגוזים קלופים (כל סוג או תערובת), חצי חופן חמוציות, מלח, פלפל שחור, שמן זית, מיץ לימון, סילאן/דבש.
אופן ההכנה:
טחנו את הכרובית במעבד מזון עד לקבלת פירורים (ישמשו כתחליף לבורגול המסורתי - התחפושת).
הוסיפו לפירורי הכרובית, עגבניות, פלפלים ובצל חתוכים לקוביות קטנות.
הוסיפו לתערובת פטרוזיליה קצוצה דק, גרעינים/אגוזים קלופים וחמוציות.
ערבבו מלח, פלפל שחור, שמן זית, מיץ לימון, סילאן/דבש וטבלו את הסלט לפי טעמכם.
אכלו בהנאה.