המצרכים:
2 רבעי עוף.
8 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות( של 1.5-2 ס"מ).
אופן ההכנה:
לערבב את תפו"א בקערה עם כף גדושה של פפריקה מתוקה, כפית פלפל שחור, כפית וחצי מלח ומעט שמן.
לפזר את תפו"א על תבנית.
להניח על תפו"א את רבעי העוף, לבזוק עליהם פפריקה, מלח ופלפל שחור.
למזוג עליהם מעט שמן וכפית סילאן.
לכסות בנייר כסף ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות, למשך שעה וחצי.
להוריד את נייר הכסף להשחמה או להמשיך לאפות עם נייר הכסף למשך רבע שעה נוספת.
לנעוץ מזלג בתפו"א לוודא שרכים וטעימים.