סלט יווני רענן

אוכל, קדימה אוכל - מתכונים מדרשתיים • כניסות

המצרכים:

2 עגבניות גדולות, 2 מלפפונים גדולים, 1 פלפל אדום/צהוב גדול, בצל סגול בינוני, 3 כפות שמן זית, כף חומץ תפוחים, כף מיץ לימון, מלח וחצי קוביית גבינה בולגרית/פטה.

אופן ההכנה:

לחתוך את העגבניות לשמיניות, את המלפפונים לחצאי עיגולים, את הפלפל לחצאי רצועות ארוכות ואת הבצל לרצועות דקות.

לערבב את הירקות ולטבלם עם שמן זית, חומץ תפוחים, מיץ לימון ומלח - לתקן טיבול לפי הטעם.

לגרד חצי קוביית גבינה על הירקות.