אצלנו מכינים פרווה בעקבות אלרגיה לחלב מהעבר.
לפעמים זה קצת ניג׳וס, אבל עדיף בעיני על הידבקויות לסיר על האש...
לשלוש כוסות דייסה- 4 -5 כפות סולת תירס אינסטנט בקערה מזכוכית, עמוקה יותר מזו שבחרתי, כי המסה תופחת ומתנפחת.
מוסיפים כוס וחצי מים רותחים ומערבבים, ממתינים חצי דקה לתפיחה.
מערבבים שוב ומכניסים לדקה וחצי למיקרו, מוציאים מערבבים מוסיפים עוד חצי כוס מים סוכר וקינמון למי שאוהב, עוד דקה במיקרו. וחוזר חלילה עוד איזה דקה שתיים עם הפסקות ערבוב ותוספת מים.
בסיום אפשר להוסיף שקדיה/ חמאה/ חלב/ פקאנים...
בתאבון.