1 כף שמן זית
8 שוקי עוף
1 כפית גדושה ראס אל חנות
1/2 כפית כורכום
2 עגבניות
4 שיני שום
1/2 חבילה (250 גרם) ספגטי עבה
מלח ופלפל שחור גרוס
מחממים שמן זית בסיר רחב ושטוח ומוסיפים את שוקי העוף.
צורבים היטב עד הזהבה משני הצדדים. מוסיפים את התבלינים ומגרדים פנימה את העגבניות והשום. מערבבים קלות.
שוברים את הספגטי לחצי ומסדרים בין שוקי העוף. מוסיפים מים עד חצי מגובה תכולת הסיר, מתבלים במלח ופלפל שחור, מנמיכים את האש ומכסים.
ממשיכים בבישול עד שלא נותרים כמעט נוזלים בסיר (לפחות 30 דקות).
לפני ההגשה, מומלץ להכניס את הסיר (ללא מכסה) לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות על מצב גריל למשך כרבע שעה או עד השחמה והתקשות של הספגטי.